Søndagsbord​

krummelur

Søndagen er dedikeret til alt hvad Klosterkroen har kært, men med et lille twist.

krummestreg

Søndagsbordet er et søndagsgilde, hvor vi byder velkommen hver søndag kl 11:00-15:00 med sidste madservering inden kl 14:00, hvor vi lukker køkkenet ned!

Tjenerne vil udlevere den sidste spiseseddel omkring kl 13:45.

Vores mission er at genskabe nostalgien, hvor godtfolk kan mødes omkring et lækkert hjemmelavet søndagsbord.

For at undgå madspild, kan man første gang bestille 5 stk. retter, hvorefter det er muligt at bestille 3 ad gangen – til gengæld må du blive ved med at spise, indtil du ikke kan mere, uden at rejse dig.

Søndagsbordet er sammensat af kvalitet, hjemmelavede retter og variation, og vi kerer for at lave nye tiltag som er med til at gøre at søndagen ikke blot er en typisk søndag!

Søndagsbordet er for alle, som elsker at hapse, og som ønsker at smage lidt forskelligt med udgangspunkt fra vores menukort og klassiske danske retter efter kokkenes humør.

Du kan altid senest søndag morgen se dagens menu her.

Og en ting er garanteret. Du vil altid kunne bestille frisklavede tarteletter som er inkluderet i prisen.

Hele herligheden får du for:

krummelur

Velkommen til Klosterkroen,

vi glæder os til at byde jer indenfor.