Julefrokost på Klosterkroen

nov/dec 2022

(& januar 2023 måske)

Priser lanceres endeligt omkring sept da vores leverandører forventer at kunne melde priser ud.

OBS: Snaps serveres både kolde fra fryseren og stuetemperet. Hele flasker kan bestilles og priser starter fra 550,- og op til 650,-

Vi serverer også krosjusser fra 64,- og op efter.

Rammerne for jeres julefrokost.

- Fordi I ikke kan lave den om.

Hos Klosterkroen tilbyder vi traditionelle, danske julefrokoster som en del af vores menu fra starten af november.

Firmajulefrokost eller privat selskab? Vælg den julefrokost der passer til jer

Vi ved, at vores gæster har forskellige behov og ønsker til, hvordan deres julefrokost skal være. Derfor har vi flere forskellige muligheder for julefrokoster, der passer til de flestes behov.

Uanset om du skal planlægge julefrokost med kollegaerne, med vennerne eller familien, så vil vi sørge for at skabe de bedste rammer for dén julefrokost, der passer lige til jer.

I kan tilkøbe enkelte retter til vores klassiske og suveræne julemenu.

Vi sælger vores julefrokoster til minimum 4 kuverter, og vi har plads til 68 mennesker i vores stueetage. I kælderen har vi desuden et selskabslokale med plads til 20-22 personer.

Perfekt til firmajulefrokosten eller til jer, der ønsker at holde julefrokosten i intime rammer.