Søndagsbord

Søndagen er dedikeret til alt hvad Klosterkroen har kært.

Vi begyndte at holde åben om søndagen start søndag den 07 april igen, med henblik på at genskabe nostalgien hvor godtfolk kan mødes omkring et lækkert hjemmelavet "ta'-selv-bord" og nyde danske klassiske retter med Klosterkroens tvist.

Søndagsbordet er for alle som elsker at hapse og som ønsker at smage lidt forskelligt med udgangspunkt fra vores menukort. Vi går meget op i kvalitet og variation hvorfor vi gerne kerer for at lave nye tiltag som er med til at gøre at søndagen ikke til at være blot en typisk søndag!

Og en ting er garanteret. Du vil altid kunne bestille frisklavede tarteletter som er inkluderet i prisen.

Hver søndag kl.11:00-15:00.

Ta' selv bord med kolde og lune retter samt lidt sødt. Kaffe ad libitum inkluderet.

Bordet bliver fyldt op frem til kl 14:00.

Pris pr. person 149,00 kr.

KLIK HER OG BOOK BORD