Skal du også til at planlægge jeres kommende påskefrokost så fortvivl ej!

Vi har forhåbentligt sammensat en hædersmenu du bliver fristet af og vi lover, at vi sørger for gæsterne, serveringen og sågar opvasken så du kan være med under hele påskegildet.

 

Det med småt:

Menuen skal forudbestilles á minimum 6 kuverter med 10 dages varsel på mail: [email protected]

Påskefrokosten gælder i april måned:

tirsdage-onsdage-torsdage-fredage og lørdage aftener fra kl 17:00 (obs: hovedretten vil blive serveret inden kl 21:00).

Større selskaber på 10+ onsdage-torsdag åbner vi gerne udenfor normal åbningstid kl 12:00-16:00

 

 

 

 

Starter-kittet:

Hvide sild med karrysalat, løg & kapers.

Sennepssild med løg & kapers.

½ æg med håndpillede rejer & mayonnaise.

Røget laks fra Hilbert Christiansen med hjemmelavet rævesovs.

Hertil brød & smør.

 

  

Pause-mellemsnacken:

Tartelet med håndplukket kylling & hvide asparges 

 

 

Hovedmåltidet:

Øl braiseret lammeskank serveret med sauce, lavet på lammeskyen, tilsat timian og mere øl, samt grove rodfrugter og hjemmelavet kartoffelmos.

 

 

Finalen:

Lun æbledessert med marcipan, serveret med syrlig vaniljecreme. 

 

Kuvert pris for ovenstående = 399,-

 

 

 

Mulige tilkøb:

- Smørstegt fiskefilet med fisk fra Hilbert Christiansen med remoulade & citron 59,-

- 2 slags danske unika oste med hjemmesylt samt diverse brød 79,-

TILKØB SKAL FORUDBESTILLES!

 

 

Tørstslukkeren i 2 timer eller flere:

Pilsner eller Classic fa'øl serveret i ølkander.

Husets rød-, hvid- og rosevin.

Pepsi, pepsi max, faxe kondi, faxe kondi free, appelsin & lemon.

 

 

X