Menukort - Menuer & Specialiteter

- Den Muntre Munk

 


 

TIRSDAGS-BIKSEMAD

serveret med spejlæg, hjemmesyltede rødbeder og klassisk tilbehør                                                                                                                                                                                                                                                        

Frokost: (portionsanrettet)

Aften: (portionsanrettet)        

Aften: Alt hvad du kan spise                                                               

    

              

 

                                                 99,-

                                               109,-                                                                        

                                               129,-

 


 

 

MÅNEDENS 3 RETTERS MENU - SEPTEMBER 

 Forret: Blød blomkålscreme smagt til med brunet smør og med skindstegt sej og grøn olie

Hovedret: Grillet Cote du Boeuf med selleri-hvidløgskompot og smørdampet spidskål. Hertil kartofler og   

en okse glace.

Dessert: Bagt æbletærte med saltet blød karamel og hvid chokolade 

 

                                       299 ,-

 

X