Klosterkroen & tuborg præsentererLangbordsfrokost flyer

Langbordsfrokosten - i bedste S/S Martha stil.

Traditionel dansk frokost på en af Odenses hyggeligste kroer, med alt hvad hjertet begærer. Har du lyst til nogle hyggelige timer i festlig lag, med kolde snaps og masser af Tuborg i selskab med duoen "Højt hår & Flotte lår, så skal du bestemt sætte kryds i kalenderen og købe en billet til Klosterkroens nye tradition.

Vores ø-sild m. røde løgringe og kapers
Halv djævle æg toppet med rejer og hjemmelavet mayonnaise
Leverpostej m. ristede svampe og bacon tern
Hjemmelavet medisterpølse sprødsteg m. vores gode sennep og hjemmelavet sauerkraut
Flæskesteg m. sprød svær og hjemmelavet rødkål
Hjemmelavede frikadeller m. munkens kartoffelsalat
BBQ marinerede kyllingelår
Kromutters sommersalat m. årstidens grønsager og hjemmelavet dressing
Dobbelt bagte fyldte kartofler m. krydderurter og bacon
Bagt tomat m. fynsk rygeost, frisk timian og dryppet m. vores malt sirup fra Carlsberg
Serveres m. masser af brød og smør.

- beklager vi er løbet tør for "Brottsjö sild" ;)

LIVE MUSIK MED DUOEN "HØJT HÅR & FLOTTE LÅR"

Mikkel Christensen og Henrik Hansen levere de gyldne toner til dette års langbords-frokost og garanterer masse af fælles sang og skumsprøjt i glasset.

BILLETTEN inkl. 1 Tuborg fl. øl
PRIS: 249,- plus gebyr

Begrænset antal billetter til salg, som kun sælges gennem billetto på:

Munken & personale

Vi præsenterer

Klosterkroen på Tinderbox

Tinderbox

Vi er super glade og stolte af, at kunne invitere alle gæster der har købt billet til dette års festival indefor i vores helt egen udgave af Klosterkroens restaurant med over 300 sidepladser både inde og ude.

Vi vil bestræbe os på at levere lækker danske klassiske retter i høj kvalitet og af gode danske råvarer. Alt sammen serveret med kolde fadøl, vin, snaps og et smil.

Find os til venstre for indgangen hvor du kan kende os på de ternede duge, stakittet og snapseglassene samt smilende personale.

Menu: 1 hovedret: 159,- pr. pers, dessert som tilkøb: 20,-

• Tarteletter m. høns i asparges
  • Stegt Flæsk m. nye danske kartofler og persillesovs
  • Æggekage med dansk spæk og tilbehør (min. 2 couv)
  • Ved køb af hovedret muligt for tilkøb af Citronfromage

Det er desværre ikke muligt at booke bord hos os derude ved selskaber mindre end 8 personer, men vi glæder os til at tage i mod jer og gøre jeres festivaloplevelse endnu bedre.

De bedste hilsner
Klosterkroen

Smørrebrødsfestival - uge 24

Hos Klosterkroen hylder vi smørrebrødet - kokkene bliver sat i deres kreative hjørne og vi serverer enten mindre mere end 10 forskellige varianter af smørrebrødshapsere i en moderniseret 2017 udgave i hele uge 24 - tirsdag den 13 juni til og med lørdag den 17 juni.

Spis lige så mange af kokkenes kreative smørrebrødsvarianter som du lyster. Der vil være rig mulighed for at komme rundt om de forskellige varianter som hver og en er lavet med kærlighed til og respekt for friske danske lokale råvarer og danske køkken.