Menukort - Julefrokost Odense

Find din i julefrokost odense

Hos Klosterkroen tilbyder vi traditionelle, danske julefrokoster som en del af vores menu fra starten af november.

Vælg den julefrokost der passer til jer

Vi ved, at vores kunder har forskellige behov og ønsker til, hvordan deres julefrokost skal være. Derfor har vi flere forskellige muligheder for julefrokoster, der passer til de flestes behov. Så uanset om du skal planlægge julefrokost med kollegaerne, vennerne eller familien, så har vi en julefrokost, der passer til jer.

I kan tilkøbe enkelte retter til vores klassiske julemenu.

Vi sælger vores julefrokoster til minimum 4 kuverter, og vi har plads til 68 mennesker i vores stueetage. I kælderen har vi desuden et selskabslokale med plads til 20-22 personer.

Rammerne for en god julefrokost

Julen er den højtid i Danmark, der er præget af flest traditioner. Julemaden er en rigtig vigtig del af julen, for det er, mens vi spiser, vi tilbringer rigtig mange hyggelige og sjove timer sammen med vores venner, familie og kollegaer.

Hos Klosterkroen har vi de perfekte rammer for en hyggelig og sjov julefrokost, uanset om I kommer som et stort eller et mindre selskab.

Vores lokaler er indrettet med en autentisk og hyggelig stemning, der passer til den traditionelle, danske julemad, vi har på menukortet. Med vores rødternede duge og oplagte personale er det ikke svært at føle sig hjemme hos os.

Vores restuarant i Odense ligger centralt i bymidten på Graabrødre Torv, så det er nemt at komme til og fra julefrokosten hos os. Samtidig kan I nyde det smukke julelys, der pryder Odenses eventyrlige gader, når I er på vej til restauranten. Vi ligger desuden tæt på hele Odenses natteliv. Så hvis I skal i byen efter julefrokosten, er der også gode muligheder for det.